..

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/11/2014 | 08:45 | מאת: חיים

אוקי זה טיפה ארוך אני הומו בן 18 ופס עכשיו תמיד שהייתי נפגש עם בנים ליחסי מין כאילו בחיים לא נגעו לי באיבר מין או שהיה אכפת להם עם עומד לי ועכשיו התחלתי לרצות להנות אבל שמישהו נוגע לי בו זה נראה מוזר כזה כאילו שיגע במאחורה ולא פה מצד שיני בא לי ממש שיעמוד הגעתי למצב שאני נפגש עם מישהו (אקטיבי) והוא חתיך בעיני מגיעים לרגע להוריד ופשוט לא עומד לי אפילו אם אני יורד לו או הוא נוגע בי רק אם הוא מתרכך בי עומד לי זה ניראה לי מוזר האם יש פיתרון לבעיה? פשוט כי זה כבר נראה שאיי לא רוצה אותם ואני כן רוצה...

שלום רב למה זה נראה לך מוזר שבחור שאתה פוגש יגע בך באיבר המין גם כשאתה רוצה? אולי אתה לא שלם עם זה שאתה הומו, אולי עוד לא התרגלת, אולי אתה במתח. בדרך כלל כשהזקפה לא חזקה חלק מהזמן זה בגלל מתח. תתיעץ עם דלת פתוחה 03-5101511-2 או עם האגודה של ההומוסקסואלים, יש להם קו יעוץ.אתה גם יכול להמשיך ולפרט כאן למה אתה מתכוון

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים