זיקפה חלשה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

31/10/2014 | 14:27 | מאת: רן

שלום רב אני בן 26 וכבר תקופה ארוכה שיש לי זיקפה חלשה,ואין לי תמיד זקפת בוקר.עשיתי בדיקות דם ובדיקת NPT והבדיקות יצאו תקינות.שאני מקיים יחסי מין זה נדיר שאיבר יהיה בשיאו ועל סיבוב שני אין בכלל מה לדבר. לפעמים הזיפקה חלשה ולזמן קצר. מה אתה מציע?יש אולי תרופה תקופתית שתשפר לי את המין?תודה שבת שלום

NPT תקין מכוון לכך שמנגנון הזקפה תקין לחלוטין ושהבעיה ממקור חרדתי. כלומר, יש לך חרדת ביצוע. כתבתי על כך רבות. טיפול תרופתי מהווה קו שני בהפרעה חרדתית, ויש צורך בטיפול רגשי-סקסולוגי על מנת לקבל כלים להתמודדות עם אותה חרדת ביצוע. באתר איט"ם - www.itam.org.il - רשימת מטפלים מוסמכים ומרפאות.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים