קושי בחדירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/10/2014 | 06:53 | מאת: מילו

אני בן 28, נשוי מזה חמישה חודשים. שנינו דתיים, כך שאין לנו נסיון ביחסי מין לפני החתונה. במשך המשחק המקדים יש זמנים רציפים שבהם יש התקשות, אבל כשמגיעים לשלב החדירה פעמים רבות אין התקשות מספקת. לפעמים אני מצליח לחדור בנסיון הראשון אך לפעמים אני נזקק לגירוי ידני ממושך שלי ולמספר נסיונות חדירה עד שאנחנו מצליחים. לאחר שאני מצליח לחדור הכל ממשיך בסדר. אשתי נרתעת משימוש מרובה בשמן על גבי האיבר שלי, וכן הגירוי הידני שלה ישירות לאיבר שלי הוא מצומצם, ובדרך כלל אינו מתקיים בסמיכות מיידית לשלב החדירה. השאלה שלי היא האם יש לנו בעיה בהתנהלות ובתזמון, דבר שאפשר לפתור בשיח בינינו, וביותר זמן ונסיון, או שיש כאן משהו שדורש טיפול? מהם כיווני הטיפול שכדאי לבחון? תודה

שלום רב טוב שאתה פונה ומשתף בפתיחות, ןטוב שאתה משוחח עם אשתך, זה נראה הכוון הכי משמעותי, תקשורת פתוחה ביניכם לגבי הרצונות והצרכים שלכם בזמן יחסי מין. תבקש ממנה לתת לך גרוי ישיר לאיבר הפין גם סמוך לחדירה, אם זה ענין של מבוכה אולי זה יסתדר ביניכם עם הזמן. אולי אתה נלחץ לפני החדירה והזקפה יורדת. כדאי שתפנו יחד ליעוץ במרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט"ם, יש שם רשימה של מרפאות ומטפלים מוסמכים גם בצפון

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים