חיפוש תשובות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/10/2014 | 21:20 | מאת: צבי

לאחר נסיונות מרובים וגם התעציות עדין אני נבוך ובלי תשובה טובה כדי לתפקד היטב אני צריך 3 דברים זריקת נבידו וdhea שבלעדי זה אין לי שפיכה וגינזנג קוראני לזיקפה ניסיתי תרים ולויטרא שעזרו לזיקפה אבל לא לשפיכה ויש לציין שבבדיקו הdhea היה נמוך והטסטוסטרון היה גבולי האם יכולה להיות תשובה יותר פשוטה או בעיה שמסתתרת מאחורי זה והאם יש לי סיבה לפנות לאחר ש4 אורולוגים מומחים לא ידעו מה לענות תודה צבי

אם הבעיה נובעת ממקור הורמונלי כדאי שתפנה להתייעצות עם אנדוקרינולוג/ית.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים