זיקפה חלשה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/10/2014 | 08:26 | מאת: ארז

אהלן שמי ארז בן 24 יש לי בעייה לשמור על זיקפה ארוכה אני משתמש בכדורי sharkessence תמצית הכריש. אחד בכל שבוע בערך. זה עוזר לי מאוד גם בשמירת הזיקפה וגם היא יותר חזקה. אני אשמח להמשיך לקחת כדור בשבוע. האם זה מזיק אחרי זמן מה? האם זה יפגע באיבר שלי לאחר כמה שנים ? כרגע טוב לי, חושש לעתיד תודה מראש

רבות כתבתי לגבי שימוש בתרופות דמה לטיפול בהפרעות התפקוד המיני. אין לקנות תרופות דרך אתרי האינטרנט או ממשווקים לא מורשים ובלדרים, בתוך כך כדורים לשיפור הזקפה, אלא רק בבתי מרקחת מורשים ובאמצעות מרשם רופא. SharkessencE הם כדורים מזויפים לאין אונות. משרד הבריאות מנהל מעקב ומצוד קבוע אחר נוכלים/זייפנים מפיצי כדורים להפרעות בזקפה, שכן הם מסוכנים בשל מינונים גבוהים של חומרים פעילים, והחשש להימצאות חומרים אחרים רעילים בהם. כדורי - "תמצית הכריש" שנתפסו על ידי ’המחלקה למאבק בפשיעה הפרמצבטית’ של משרד הבריאות נבדקו במעבדת משרד הבריאות, ונמצא, כי כל כדור בודד הכיל 183 מ"ג סילדנפיל (החומר הפעיל בויאגרה)ו-27 מ"ג טאדאלפיל (החומר הפעיל בסיאליס). מינונים אלה, גבוהים ביותר שכן המינון המקסימלי בכדור הוויאגרה הוא 100 מ"ג וב-סיאליס 20 מ"ג ועל כן השימוש בכדורי Shark essencE, הינו מסוכן. כמו-כן, לא ידוע כלל באילו תנאים הכדורים יוצרו, אוחסנו, והובאו לארץ, מה שמעלה את הסיכון בשימוש בהם.

28/10/2014 | 08:03 | מאת: ארז

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים