לא מרגיש בשפיכת הזרע

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/10/2014 | 22:52 | מאת: אבי

אני בן 27 - בריא - ללא ילדים- כשנתיים מנסה להביא ילדים. בחדירה - בעת קיום היחסים - אינני מרגיש באופן מיוחד את שפיכת הזרע ואף איני נהנה מכך ( כנראה השפיכה מועטה), יצוין שהיו מספר פעמים שבהם כן חשתי הנאה בעת השפיכה וזה לענ"ד לאחר הוצאה כפולה באותו ערב ( שבו הרגשתי שהייתה שפיכה רבה מאוד - באופן חריג מכל הפעמים) האם יש כך בעיה? האם יתכן שאי הצלחת אשתי להכנס להריון נובעת מכך?

אין קשר בין תחושת ההנאה מהשפיכה לבין כמותה ו/או איכותה. לגבי נושא הפריון - אם שנתיים אתם מנסים כדאי שתעברו בדיקות מתאימות במרפאת פריון, כולל בדיקת זרע לאחר התנזרות של 3 ימים. לגבי ההנאה מיחסי המין ותחושת האורגזמה - כדאי שתיגש לאבחון במרפאה שעוסקת בבריאות מינית . בהחלט ניתן למצוא הסיבות ולתת טיפול אשר מכוון למקור ולשפר הרבה. רשימת מרפאות מוסמכות באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים