אולטראסאונד אשכים ומפשעות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

06/10/2014 | 08:46 | מאת: יוחאי

שלום עשיתי אולטראסאונד אשכים ומפשיטה עקב כאבים באשכים מידי פעם ובעיקר בשעות הערב. יש לציין שגם יש לי גרד בפי הטבעת שלפעמים הוא חריף מאוד כבר הרבה זמן שלא טיפלתי עדיין ( האם זה קשור??) התוצאות הם : נמצא מספר רב של הסתיידיות זעירות מיקרוליטיאזיס דו צדדי חוץ מזה הכל תקין. מפשעות - בלוטת לימפה גודל 0.6*2.3 בכל צד חוץ מזה תקין האם בלוטות הלימפה יכולות להיות קשורות לגרד שציינתי ? לפעמים זה נראה כאילו זה קורה במקביל ולפעמים הבלוטות נעלמות אשמח להסבר על הבדיקה האם צריך לעשות משהו ? האם יש סיכוי למחלה חמורה ?

09/10/2014 | 00:19 | מאת: מניסיון

שום משחה לא עוזרת לגרד תןריד תבלינים. תשטוף עם מים וסבון תייבש ומשחה שקופה בטאקורטן פלאפלאים

אין קשר בין ממצאי הבדיקה לבין הגרד. לגבי הגרד בפי הטבעת יכול להיות שנובע מתזונה, טפיל, טחורים ועוד מגוון סיבות. כדאי שתיגש לרופא פרוקטולוג שיציץ ויציע טיפול מתאים. הממצאים ב- US אינם משמעותיים. רואים קצת הסתיידויות בצנרת שם וזה תקין בד"כ.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים