ירידה בכמות הפעמים שהוא מסוגל לגמור

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

17/10/2014 | 11:29 | מאת: טל

היי אני בת 22 וחבר בן 23. כשהיינו מקיימים יחסי מין בתחילת הקשר היינו עושים זאת בערך 3-4 פעמים בשבוע ובכל פעם חבר שלי היה מסוגל לגמור 3 פעמים. בזמן האחרון אנחנו נפגשים פחות לכן הכמות יורדת לפעם- פעמיים בשבוע ועכשיו הוא הרבה פעמים לא מחזיק מעבר לשפיכה אחת, לפעמים היא אפילו מאוד מהירה, ובפעמים שאנחנו כן ממשיכים (אם עדיין עומד לו למשל) לוקח לו המון זמן לגמור. אין לי מה להתלונן על 2 סבבים כן? גם זה מכובד, אבל שנינו מאוד סקרנים למה פתאום חלה הירידה הזאת... אז מה יכולה להיות הסיבה הזו לירידה בכמות ולשפיכה המהירה? האם אפשר לעשות משהו עם זה?

שלום טל זה מאוד יוצא דופן שגבר גומר 3 פעמים אחת אחרי השניה. בדרך כלל גומרים פעם אחת וגבר זקוק להפסקה. אל תעשו מזה סיפור כי זה מייצר מתח שיכול לגרום לשפיכה מהירה. הכי חשוב להנות ברוגע.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים