בעייה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/10/2014 | 01:17 | מאת: ג'ואי

בשנתיים האחרונות אני מרגיש שהזיקפה שלי לא חזקה כמו שהייתה בעבר, יש לי חשק מיני, והוא לא "נופל" פשוט הזיקפה לא חזקה ויש לי קושי רב לגמור מקיום מגע מיני. ישנם מצבים שיחסי המין יכולים להיות יותר משעה ואני לא מצליח להגיע לגמירה. רק באמצעות אוננות. יש לציין שבאוננות לא לוקח לי הרבה זמן אבל הזיקפה גם לא חזקה. בנוסף יש לי כאבים בשני האשכים במגע, גם במהלך קיום יחסי המין במגע יש לי כאבים. אני בן 29. בריא בסך הכל. לעזרתכם אודה

אין קשר בין הבעיה שאתה מתאר לבין כאבי האשכים. אותם אתה צריך לבדוק אצל רופא/ה משפחה, שכן כאב מאותת על קיום בעיה או משהו שמחייב התייחסות. לגבי הבעיות האחרות - ייתכן ומדובר בשפיכה מעוכבת במצב קל וכן גורם חרדתי כלשהו שפוגע בזקפה, שכן אין לך שום גורמי סיכון שמצביעים על מקור גופני. על כן הצעתי לך הינה לפנות למרפאה שעוסקת בבריאות מינית על מנת לעבור אבחון והתאמת טיפול בהתאם לממצאים. בהחלט ניתן לשפר את כל תלונותיך. רשימת מרפאות מוסמכות באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים