אי שפיכה אחרי שבר באגן הירכיים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

12/10/2014 | 10:01 | מאת: שלום

לפני כשבועיים נפלתי ושברתי את אגן הירכיים יש לי זקפה חזקה אך אינני מצליח להגיע לשפיכה על ידי אוננות אציין כי טרם הפגיעה קיימתי יחסי מין תקינים וטובים האם נגרמה לי פגיעה עצבית והאם היא ניתנת לריפוי

אם אתה מגיע לזקפה חזקה וטובה הסבירות לפגיעה עצבית הינה נמוכה (אם כי קיימת, כי זה עצבים שונים). עם זאת, שבועיים לאחר טראומה כה רצינית מוקדם לנבא ולברר. בעיות של עיכוב שפיכה בפרק זמן זה עשויות לנבוע גם מתופעות לוואי של תרופות שאתה מקבל (לדוגמא, נוגדי כאבים) וכן ממקור רגשי. דווח לנו מה קורה בהמשך ונסה לבדוק עם עצמך מה טוב ונעים לך בינתיים.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים