בעיות שפיכה.

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/10/2014 | 23:29 | מאת: יעקב

שלום.שמי יעקב ואני בן 50.מזה כמה שנים אני סובל ממחלת הסוכרת.אני נוטל תרופות לאיזון הסוכר.בשנה וחצי האחרונות (בערך) הרגשתי ירידה בזיקפה וגם בעיות חדירה כתוצאה מכך.בנוסף אני לא מרגיש גמירה חיצונית אבל הרגשה פנימית יש.גם חשק יש אך לא חיצוני.האם יש טיפול לבעיה הזאת ע"י כדורים מסויימים? אני רוצה לחזור ולחוות את הסקס כמו שהיה לפני.

שלם לך יעקב, הבעיות שאתה מתאר נובעות קרוב לודאי ממחלת הסכרת, אשר עשוייה לגרום פגיעה בכלי הדם ולכן בעיות בזקפה וקושי לחדור. המחלה גם עשוייה לגרום פגיעה עצבית ועל כן השפיכה עשויה לעלות לשלפוחית ולא לא לצאת כמו שאתה מתאר. בהחלט ניתן לטפל ולשפר נושאים אלו, אך יש צורך גם בבירור קל לפני כן, על מנת לברר את דרכי הטיפול מלבד תרופות לשיפור האון. כדאי שתיגש לבירור במסגרת מרפאה מוסמכת לבריאות מינית. יש רשימת מרפאות באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני - www.itam.org.il בהצלחה!

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים