מצב

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/10/2014 | 18:05 | מאת: פאר

אני בסוף שנות הארבעים ללא קשר זוגי בשנים האחרונות. אני מיני מאוד. בשנים שלפני כן זה היה כל הזמן מגורה פיסי וגם מנטלי יתכן גם בגלל שהתפארתי במה שבחבילה.... הגוף היה פשוט מפעיל אותי. בשנתיים האחרונות יש מעט הפוגות. אני מרגיש מאוד פוטנטי. אבל אין לי את הסבלנות למערכת יחסים דביקה. מצד שני למרות שאני בעל צורך מיני וגם פיסי מאוד ואין לי בעיה להנות עם עצמי אני בכל זאת מרגיש שזו ברירת מחדל בלבד. כזה קורה זה עוצמתי אבל המצב של לא ממש רוצה זוגיות וגם לא ממש נהנה לבד בעייתי לי. מה ניתן לעשות?

שלום רב השאלה שאתה שואל עמוקה ומורכבת, לא מתאימה ליעוץ בפורום. האם היית בעבר בטיפול פסיכולוגי? אני ממליצה לך לברר את השאלות האלה במסגרת טיפול אצל פסיכולוג קליני או עובד סוציאלי קליני : האם אתה מעונין בקשר זוגי, אולי עם מישהי שגם היא לא רוצה קשר דביק. יש בני זוג שממשיכים כל אחד לגור בביתו ונפגשים בתדירות שמתאימה להם. האם אתה נהנה יותר מיחסי מין כאשר הם משולבים בקשר רגשי?האם בעבר היה לך קשר רגשי מיני משולב עם אינטימיות מספקת?בהצלחה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים