בעיות בתפקוד

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/10/2014 | 19:54 | מאת: אלי

שלום אני בן 22 נמצא במערכת זוגית כמה שני וסובל משפיכה מוקדמת. עם החברה היחסים תקינים למדי אך כאשר אני מנסה לשכב עם בחורות אחרות איני מגיע לזקפה למרות המשיכה העזה והחרמנות. יז לציין כי זה קרה עם כמה בחורות בשנים האחרונות ושאין בעיה באוננות. כמו כן יש ירידה בחשק המיני וזקפת בוקר היא דבר נדיר. אני רק בן 22 ואובד עצות מה עליי לעשות?? תודה מראש.

שלום אלי השאלה שלך לא ברורה. עם מי יש לך שפיכה מהירה? כתבת שעם החברה שלך הכל די בסדר ועם בחורות אחרות יש קושי בזקפה. אולי אתה לחוץ כשאתה עם בחורות אחרות.למה אתה חושב שיש בעיה בחשק אם אתה מקיים יחסי מין עם חברתך, עם בחורות אחרות וגם מאונן?תתיעץ עם מטפל מיני מוסמך במרפאה לטיפול מיני דרך אתר איט"ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים