שפיכה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/09/2014 | 16:15 | מאת: דוד

אני בן 57 לפעמים כשאני נפגש עם בחורה השפיכה מגיעה לפעמים תוך פחות מחמש דקות הבנות אוהבות לראות את השפיכה לאחר זמן רב של משחקים וכדומה שפיכה מוקדמת פשוט פוסלת אותי מלהמישך להיותאיתם כי הן מרגישות שאני כבר הגעתי לפורקן אז בשביל מה להמשיך

שלום רב האם זה תמיד היה כך? אתה מתכוון שאתה גומר בחדירה או גם ממגע יד באיבר המין? כנראה אתה מאוד מרוגש ואפשר להמשיך להתעלס גם בלי זקפה וגם כשאתה מתמקד בבת הזוג. יש לך אפשרות גם ללמוד לשלוט בשפיכה בטיפול מיני מוסמך דרך אתר איט"ם או באתר www.medical-mentor.co.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים