כאב ראש לאחר ובזמן קיום יחסים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/09/2014 | 10:54 | מאת: מיכל

שלום בעלי ואני בני 44 ולאחרונה , לדיוק בשלוש הפעמים האחרונות בזמן קיום יחסים או בסיומם בעלי חוטף כאב ראש רציני. מה לעשות??? תודה רבה

חוק הסריות... לפני דקה עניתי על שאלה דומה לליאונורה, כמה שורות מתחת. צריך לבדוק מה הגורם לכאב הראש - עליית לחץ דם חדה, מיגרנה או כל סיבה אחרת. ייתכן והטריגר לאותו גורם זו ההתרגשות מיחסי המין או כל סיבה אחרת. בשל העובדה שלא ניתן לברר זאת מעל גבי הפורום ומפני שזה עשוי להצביע על גורם סיכון כלשהו - חשוב לגשת לבירור רפואי - רופא/ה משפחה וייתכן גם נוירולוג/ית.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים