בעיות זיקפה ועיכוב שפיכה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/09/2014 | 18:46 | מאת: סמי

אני בן 74 ואחרי 2 ניתוחים של סרטן--במעי הגס ואח"כ בכבד ב2005-6 תודה לאל החלמתי אבל יש לי בעיה של פרוסטטה מוגדלת ורסיס קטן של סרטן בערמונית אשר לדעת כל רופאי ומומחי זניחה ולא חייבת בטיפול בשנים האחרונות אני סובל מאינאונות וזקוק כל פעם לכדורי ויאגרה כדי לתפקד, בזמן האחרון יש לי זיקפה אבל אינני יכול לגמור -כלומר מאד מתקשה בשפיכה. עלי גם לציין שיש לי גם סכרת (2) ונוטל הרבה תרופות האם יש קשר בין הדברים ולמה קודם לא היה ??? מה עלי לעשות???

אם אחרי הניתוחים שעברת לא היה לך קושי לשפוך והוא הופיע רק לאחרונה, נראה שעיקר הקושי הזה נובע דווקא ממחלת הסוכרת, שעשויה לגרום לפגיעה עצבית, המקשה על השפיכה. כדאי שתשתמש בגירוי חזק יותר ולאו דווקא בחדירה. במידת הצורך תוכל לנסות שימוש בויברטור פנילי (PVS ) אשר גורם לגירוי חזק במיוחד ומקצר את הזמן לשפיכה. גש למרפאה לבריאות מינית על מנת לעבור בירור מתאים להבין אם זו אכן הסיבה לקושי לשפוך ולקבל טיפול מתאים. במרפאה (הציבורית) אותה אני מנהל במרכז רפואי "רעות" ניתן לעבור אבחון מתאים ועל פי צורך לקבל הדרכה לשימוש ב- PVS ואף להשאילו לניסיון ביתי. ראה פרטי המרפאה באתר איט"ם - www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים