זיקפה חלשה + שפיכה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/09/2014 | 12:52 | מאת: איציק

אני בן 47 נשוי + 5 ילדים, מאז שאני זוכר את עצמי יש לי בעיה בשפיכה מוקדמת, בהתחלה זה יכל לקרוא עוד לפני חדירה, ואח"כ זה קורה כל פעם בשניה הראשונה מקסימום בשניה לאחר החדירה. בכמה חודשים האחרונים התחלתי להרגיש זיקפה חלשה ורכה מאוד. עשיתי בדיקות, והוצאות Testosterone Tota 11.6 . LH - Luteinizing Hormone-5.7 SHBG-36.8 Testost. Free Calculated-0.217 Glucose (B)-106 הרופא הפנה אותי לאנדוקרינולוגיה. וכן למרפאה לבריאות הגבר באיכלוב.(שדרך אגב לא מצאתי כזו מרפאה , אולי יש לה שם אחר) אשמח לשמוע את חוו"ד תודה מראש

אין קשר בין העובדה שיש לך שפיכה מהירה מאז ומתמיד לבין הנושא האנדוקריני. קשה לי להתייחס לבדיקות ההורמונים, שכן לא ציינת את הערכים התקינים (נורמוגרם) - לכל מעבדה תקנים משלה. אם אכן הטסטוסטרון שלך נמוך - זה עשוי להסביר רק את הזקפה החלשה וירידת חשק. למרות שייתכן שהסיבה לכך אחרת, שכן רמת הסוכר שלך גבוהה. תוכל לפנות למרפאה מוסמכת לבריאות מינית - יש רשימה באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני - www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים