שפיכה מעוכבת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/09/2014 | 11:38 | מאת: בחור

שלום ד"ר, שולח אותך למאמר באתר של אוניברסיטת הרווארד בנושא שפיכה מעוכבת ומבקש את דעתך בנושא לגבי הטיפול שהוצע שם. http://www.health.harvard.edu/blog/a-new-option-for-orgasm-problems-in-men-201205294804

לטובת קוראים שלא נכנסו ללינק - מדובר על טיפול בדוסטינקס (קברגולין) באנשים עם שפיכה מעוכבת. אם השפיכה המעוכבת נגרמת מעודף פרולקטין, אזי דוסטינקס (שנמצאת בשימוש בארץ לצורך טיפול בגידול מסוג פרולקטינומה) עשוי לסייע לפי מחקר זה. עם זאת, מדובר בנתונים ראשוניים וצריך לזכור שברוב המקרים שפיכה מעוכבת אינה נגרמת ממקור גופני (וקל לבדוק רמות פרולקטין אצל הסובלים מהבעיה), אלא ממקור רגשי - עכבות, סגירות, קושי להשתחרר, רצון להיות בשליטה. ולראייה - בחלק גדול מאותם אנשים אין שום בעיה לשפוך באוננות, והבעיה מתעוררת עם בן/בת זוג.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים