חוסר כוח וחשק מיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/09/2014 | 21:03 | מאת: mahmud

אני בן 56 מזה כשנה אין לי כוח ואין לי חשק מיני בכלל מנסה לעשות מין לא מצליח אני מטופל בקרדיולוק ללחץ דם וכדורים להורדת שומן האם לכך יש השפעה רופא המליץ לי על כדור סיאליס אך אני פוחד מתגובה פיזית לא רצויה ( התקף לב או אירוע מוחי )

כדאי שתעבור בירור מסודר כדי למצוא את מקור הבעיה. בקבוצת הגיל שלך ייתכנו מספר גורמי סיכון לירידת חשק ולבעיות בזקפה. יש מרפאות מוסמכות לבריאות מינית וכדאי לגשת לאחת מהן. יש לעבור תשאול מדויק ועל פי הצורך בדיקות משלימות בסיומן ניתן להתאים טיפול. אתה צעיר ובגילך ניתן לשפר מאוד את התפקוד המיני שנחלש. לא נכון להתחיל טיפול עם כדור מבלי לעבור בירור, שכן הבעיות שאתה מתאר עשויות להוות סמן ראשון למחלות אחרות שמחייבות התייחסות ואולי טיפול. באתר איט"ם תוכל למצוא רשימת מרפאות מוסמכות לבריאות מינית וטיפול מיני. גש אל אחת מהן. www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים