טיפול באדרונקס לשפיכה מעוכבת?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

06/09/2014 | 20:08 | מאת: בחור בן 23 מתוסכל

שלום, בן 23 וסובל באופן תמידי משפיכה מעוכבת(לעולם לא הגעתי לאורגזמה ביחסי מין). לאחרונה הלכתי לטיפול אצל רופא סקסולוג שנתן לי טיפול בסיאליס 20 מ"ג. הטיפול עזר פלאים בחרדת הביצוע אך לא פתר את בעיית השפיכה. לאחרונה הרופא הציע טיפול באדרונקס לטיפול בשפיכה המעוכבת. לאחר קריאה על הטיפול באינטרנט, לא ברור לי אם זוהי תרופה מתאימה מכיוון שכתוב שחלק מתופעות הלוואי שלה הן דווקא שפיכה מעוכבת והפרעות בזקפה. מה דעתכם בנושא? תודה רבה..

אדרונקס עשויה לסייע בשפיכה מעוכבת (למרות מה שכתוב בעלון. בעלון של אקמול לדוגמא כתוב שהוא עשוי לכתוב כאב ראש...). עם זאת, שפיכה מעוכבת ברוב המקרים מצביע על מקור רגשי. חרדה, עכבות, מעצורים, חוסר יכולת להשתחרר. בייחוד אם ברקע אתה מתאר שיש גם חרדת ביצוע. בייחוד לאור העובדה שהבעיה קיימת ביחסי מין בלבד, אך פחות באוננות. זהו אותו איבר. אי לכך טיפול הבחירה צריך להיות טיפול סקסולוגי רגשי אשר מכוון למקור הבעיה ולא ניסיון לקצר דרך עם תרופות. גש לטיפול מיני - רצוי באחת המרפאות המוסמכות לכך. ראה רשימה באתר איט"ם - www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים