תפקוד האשכים בזמן זקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

09/09/2014 | 20:39 | מאת: איציק

ד"ר שלום, בזמן זקפה, האשך השמאלי נצמד לפין למעלה ומתקשה/מתעבה, לעומת האשך הימני שנשאר למטה, רך ורופף, ולא נצמד לפין כלפי מעלה, האם זה חריג או נורמלי? האם בזמן זקפה, שני האשכים לא אמורים להיות/להצמד מעלה יחדיו, במקום אחד למעלה והשני למטה? איך זה אמור להיות? אני חש שזה משפיע במשהו על תקינות הזקפה תודה מראש על המענה!

התופעה שאתה מתאר תקינה. שני האשכים עולים ומתקשים, אך תתכן חוסר סימטריה כמו שאתה מתאר. אגב, אין קשר בין תופעה זו לבין איכות הזקפה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים