צריבה בזמן יחסי מין והפרשות מהפין מדי פעם

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/09/2014 | 10:49 | מאת: רועי

אני בן 30 התחתנתי לפני כחודש. יש לי הפרשות לאחרונה מן הפין מוזרות שנראות כמו זרע, מוגלה. אני שוכב אך ורק עם אישתי. אתמול קיימנו יחסים ופעמיים כשגמרתי שרף לי בזמן הגמירה. עשיתי בדיקת דם ושתן והכל יצא תקין. יוצא לי שתן בזרם תקין וקצת לפני הסיום נעצר לזרם של טיפות. נאמר לי שזה אולי מחלת מין מה שלא סביר כי אני שוכב רק עם אישתי והיא היגיינית מאוד. מה זה יכול להיות?

אם התופעה ממשיכה כדאי לחזור שוב על תרבית שתן ועל בדיקת דם לשלילת מחלת מין כלשהי, למרות מה שאתה מתאר.

10/09/2014 | 20:47 | מאת: רועי

ביקרתי אצל אורולוג שאמר שיש לי דלקת בערמונית , יותר לכיוון הדלקת ועליי לקחת אנטיביוטיקה למשך 20 יום

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים