אנטיהיסטמיניים וזיקפה.

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

31/08/2014 | 01:44 | מאת: איילון

שלום ד''ר. א. האם ידוע שאנטיהיסטמיניים משפיעים לרעה על זיקפה, זרימת דם או משהו בסגנון ובהקשר המיני? ב. האם ידוע על קשר בין רמת הורמוניים גבריים נמוכה [טסטוסטרון, אנדרוסטדיון ודומיהם] בעקבות שימוש קבוע בתרופות אנטי=היסטמיניות? תודה, איילון

אנטי היסטמינים הינם קבוצת תרופות לאלרגיה. תופעות הלוואי העיקריות הינן נמנום וטשטוש, אך תופעות לוואי אלו פחותות בהרבה בתרופות מהדור השני (דוגמת, לורסטין, זילרג'י וכד'). לא ידוע לי על השפעה כלשהי מבחינת התפקוד המיני. אין השפעה על רמות ההורמונים.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים