חרדת ביצוע

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/08/2014 | 17:34 | מאת: יוסי

שלום רב אני בן 35.זה מספר שנים שאני סובל מבעיות של זקפה בעת קיום יחסים לראשונה עם פרטנרית חדשה. קראתי והתעניינתי בנושא והבעיה אצלי איננה פיזית כלל. בעבר שימוש בויאגרה ודומיה פתרו את הבעיה אבל לאחרונה גם היא לא עוזרת.(אם יש זקפה היא נעלמת לאחר שאני שם קונדום-ללא קונדום הבעיה פחות חמורה) האם שימוש בדור הרגעה כדוגמת קלונקס יכול לסייע?(יש לי מרשם) כמו כן סבלתי לפני כשנה מדלקת בערמונית שטופלה אבל לאחרונה אני חש שחזרה,האם יש קשר? האם יש לך עצה נוספת עבורי? תודה

הטיפול בחרדת ביצוע צריך להיות ממוקד בהפחתת החרדה, כאשר אידיאלי לעשות זאת במסגרת טיפול מיני (סקסולוגי). כדורים לשיפור האון (דוגמת ויאגרה, לויטרה, סיאליס ותרים) עשויים לשפר , אך השיפור מוגבל (בדיוק כמו שאקמול יכול לסייע בכאב שיניים, אך בסוף צריך סתימה...). בדרך כלל החרדה (=אדרנלין) גוברת על השפעת התרופה. כך גם בקשר לכדורי הרגעה. לא סביר להניח שיש קשר לדלקת ערמונית לפני שנה. גש לטיפול מיני במרפאה מוסמכת - רשימת מרפאות באתר איט"ם - www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים