הורמונים בגבר

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/08/2014 | 20:58 | מאת: רועי

אני בן 26 וביצעתי את הבדיקות האלו כחלק מבקשתה של אנדוקרינולוג. מה המשמעות של הערך הנמוך ב-FSH ? *אציין כי ביצעתי בתחילת מרץ בדיקת זרע תקינה במידה וזה קשור. תודה מראש. להעתיק ולהדביק את הלינק בשורת הכתובת: http://www.beok.co.il/UploadFiles/ForumMessagePics/Fmi_1466137_1.jpg

לערך נמוך של FSH אין משמעות מיוחדת, אם זה בפני עצמו. אם הערך גבוה זה מכוון לכך שיש בעיה בייצור הטסטוסטרון. * להבא כשאתה שואל שאלה בפורום נא תן את כל הנתונים ואל תשלח לאתרים אחרים לשם כך...

26/08/2014 | 18:57 | מאת: רועי

יום לאחר שיצא לי בבדיקה 1.2 ב-FSH, ביצעתי שוב את הבדיקה ויצא 2. האם זה משנה משהו ? * שכחתי לציין שאני נוטל פרופסיה כבר 4.5 שנים. * הסיבה היחידה שנתתי קישור לאתר אחר היא מכיוון שבפורום הזה אין אפשרות להעלות קובץ/תמונה. תודה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים