כיווצים בפין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

17/08/2014 | 20:54 | מאת: דרור

אני בן 33 ללא בעיות בריאותית. בתקופה האחרונה יש לי מידי פעם כמו קפיצות של שריר פנימי בפין (כמו שקופצת העין). כאילו הפין נמשך פנימה ברפלקס, דומה לשריר שמפעילים כשעוצרים את השתן. לפעמים יש תחושה מוזרה בחלק העליון של הכיפה.. ממה זה יכול להיגרם? האם זה יכול להיגרם כתוצאה מישיבה ממושכת (בעיה אורתופדית) או בהכרח אורולוגית? האם יש לזה איזה שהם השלכות ואיך אפשר להפסיק את זה?

אין שרירים בפין, אלא רק כלי דם רבים ורקמת חיבור. לא ברורה לי מה הסיבה, אם יש קשר למצבים מסוימים, עד כמה זה מטריד, האם יש תופעות נלוות וכדומה. אם התופעה נמשכת, מטרידה, מלווה בכאב אזי כדאי שתעבור בירור למציאת הגורם ובהתאם לכך יוכלו לדעת מה ההשלכות וכיצד להפסיק זאת.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים