תוקפנות מסוימת בעקבות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/08/2014 | 06:40 | מאת: גרי

תופעה קצת מוזרה. אני בן 45 וללא קשר זוגי קבוע. איך ניתן להסביר שלאחר אוננות פעם במספר ימים אני הופך בבת אחת לבעל מזג תוקפני יותר אך גם מעשי יותר. בעיקר ביום עוקב שלאחריו. זה חוזר על עצמו. אני לא רואה סיבה אחרת. זה משהו מוכר כימי במוח?

לא הבנתי מה הכוונה - "בעל מזג תוקפני יותר אך גם מעשי יותר". ייתכן ומדובר בשינוי הורמונלי. בדרך כלל לאחר אורגזמה (באוננות או מיחסי מין) מופרשים הורמונים דוגמת אנדורפינים שדווקא גורמים לפעולה הפוכה (רגיעה).

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים