בעיות בשמירת הזיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/08/2014 | 22:21 | מאת: ב

שלום, אני בן 21 והבעיה שלי היא שברגע שהבגדים יורדים אני מתקשה להגיע לזיקפה מלאה. התופעה לא קורת כאשר אני עם תחתונים אלא ברגע שאני מוריד אותם ביתר הזמן אני מגיע לזיקפה מלאה ללא בעיה. הבעיה ממש מקשה על המערכת היחסים שאני נמצא בה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה, ב

שלום רב התופעה שאתה מתאר מוכרת ונפוצה וקורית בדרך כלל מלחץ, חשש לגבי תפקוד מיני ועוד. תתיעץ ללא תשלום עם דלת פתוחה 03-5101511-2 או בתשלום עם מטפל מיני מוסמך דרך אתר איט"ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים