אזורי חישה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/08/2014 | 08:33 | מאת: שלמה

שלום רב, באוננות, אני מרגיש הנאה אך ורק כשאני נוגע (או כשהיא נוגעת) בתחתית הפין. לא בצדדיו ולא בחלקו העליון. שלא לדבר על הכובע, שהוא רגיש מאוד ויש יותר סבל מאשר הנאה. בנוסף, ההנאה אצלי היא לא ע"י שפשוף והחלקה, אלא ע"י לחיצה ומעיכה! שתי התופעות שציינתי שונות מרוב הגברים, כך נדמה לי, ולכן אני שואל האם זה בסדר או שעלי לטפל. תודה

שלום רב כל גבר שונה, כל אחד לומד מה מגרה אותו דרך ניסוי ותעיה, אבל חשוב שזה יהיה ברוגע וריכוז ולא בלחץ.למה מגע בראש הפין גורם לך כאב? תנסה לגעת בצורה עדינה יותר.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים