הזרקה לתוך הפין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/08/2014 | 14:26 | מאת: קצת נלחץ

שלום , אני בן 25 עם ED . מכוון שהתרופות נותנות לי מענה חלקי נרשם לי 5-6 CC של קאבר ג'קט בלו . עברתי הדרכה וכו' אבל אני פשוט לא מצליח להביא את עצמי להזרקה , ברגע שאני מחדיר את המחט אני פשוט מתחיל לרעוד.. אני מרגיש כאילו אני נכנס לשכבה קשה יותר וזה פשוט לא הולך.. אני מבין שזה משהו פסיכולוגי נטו אבל הלכה למעשה אני לא מצליח להזריק . יש אולי שיטה/מזרק אוטומטי/או אפשרות שבה אני לא כ''כ ארתע מזה ? בתודה מראש

יש מזרקים אוטומטיים דוגמת PenInject. מדוע בחור בגילך סובל מ- ED? איזו בירור עברת ואיזה טיפול קיבלת עד כה?

18/08/2014 | 23:39 | מאת: קצת נלחץ

עברתי בירור שכלל 5 פעמים בדיקת ר'יגיסקן כולל במעבדת שינה . נרשמו לי כל המינונים של סיאליס ו-ויאגרה , בנוסף ניסתי לויטרה . לויאגרה מינון 20 מ''ג ולויטרה - הטבלייה המסיסה בפה נתנו מענה חלקי , וקיוויתי שהזריקות יתנו מענה מלא . מדוע בחור בגילי סובל מזה ? הלוואי וידעתי , אני בריא , אין סכרת ברקע או השמנת יתר . פרופיל הורמונים תקין לטענת הרופאים, ללא ידיעה על טראומה באיזור לאחר גם בירור ניורולוגי(MRI) שלא העלה ממצא . אני חייב להדגיש שאני מצליח להחדיר את המחט אבל אני מרגיש כאילו אני מכניס אותה לשכבה צפופה יותר וכל זה מאוד מלחיץ אותי בזמן ההזרקה , יש לי מה לדאוג מזה ?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים