בעיות בזיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

12/08/2014 | 17:16 | מאת: יוסי

שלום הנני פונה עבור חבר הנמצא במצוקה. לאחרונה נתקל בקושי ביחסי המין ואיברו אינו מתקשה דיו. בבוקר ומעת לעת יש לו זיקפה מלאה אך בעת קיום יחסי המין עם אשתו נתקל בזיקפה חלקית. אציין שבשנה האחרונה אשתו מבקשת להתגרש ממנו, טוענת בפניו שאינה נמשכת אליו עוד ומפגינה יחס מזלזל ומבזה ואף פלירטטה עם גברים אחרים . הוא בציפורניו מנסה לשמר את הנישואים למען 3 ילדיהם. לי כחברו נראה שהבעיה נובעת מהיחסים עם אשתו והמתח שהוא שרוי בו מזה זמן לקראת פרוק אפשרי של נישואיו. עדיין יתכן וזה משהו פיזיולוגי. אציין שגילו 47, מצבו הנפשי דכאוני מהמצב ו הוא מעשן. מבקש לדעת האם יתכן שהדבר פיזיולוגי ולא רק נפשי? כיצד ניתן לטפל בכך ללא שהדבר יתגלה לאשתו ועלול לשמש נגדו בשעת גירושין, והאן ו כיצד אפשר לשפר את המצב? תודה רבה מראש

עניתי ליוסי למעלה. למה אתה חושב שישתמשו בידיעה על הבעיה בזקפה נגדו - זה לגמרי טבעי שגבר לא מתפקד מינית כשאשתו רוצה להתגרש ממנו, לא צריך לקיים יחסי מין בכח כשהאוירה לא מתאימה רק בשביל להוכיח שהתפקוד בסדר

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים