זקפה נעלמת בזמן החדירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/08/2014 | 16:43 | מאת: גלעד

שלום רב, אני בן 37, רווק. כמה שאני זוכר את עצמי מגיל 20 הייתה לי בעיה לשמר את זקפה לאורך זמן - לא מצליח לשמר את הריכוז. זה במיוחד מורגש אם אני לובש קונדום או בתחילת קשר חדש, או לפעמים בזמן החדירה. אם הזקפה נעלמת אז אני חייב לחכות 20 - 10 דקות כדי להחזיר את הריכוז (בד"כ על ידי זה שאני מנשק את בת זוג או יורד לה). אין לי בעיה לשמר את הזקפה בזמן האוננות. הרבה פעמים בזמן סקס עם בת זוג חדשה, במקום להתרכז בסקס - חושב על זה כעל מבחן וכמעט לא מרגיש מגורה. מה שמעניין זה שלפני האקט עצמו אני כן מגורה (כלומר בזמן הפורפליי).מה עושים? יש תרגילים פסיכולוגיים שיכולים לעזור? מדיטציות? האם יכולה להיות בעיה חלקית פיזיולוגית (כלי דם וכו')? אני לגמרה בריא, רזה ספורטיבי ועם כולסטרול נמוך.

שלום רב אם בזמן אוננות או כשאתה רגוע יש זקפה טובה, כנראה שהבעיה פסיכולוגית וקשורה עם מתח ולחץ. אתה נותן את התשובה בשאלה-כשאתה במבחן בזמן סקס אתה לא יכול לתפקד מינית.זו הסיבה המרכזית לבעיות בזקפה שלא על רקע רפואי - מחשבות דאגה על התפקוד בזמן סקס. תפנה לטיפול מיני מוסמך דרך אתר איט"ם

16/08/2014 | 19:41 | מאת: גלעד

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים