האם ויאגרה יכולה לעזור לי?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/07/2014 | 21:46 | מאת: מוטי

שלום רב, סיפור קצת מורכב: הייתי בזוגיות עם חברתי מספר שנים ולא היו שום בעיות בקיום היחסים. היא נפרדה ממני וחזרה אלי מספר פעמים(היה נתק אף של שנה שלמה). באחת החזרות היתה לי בעיה להעמיד את איבר המין שלי אולם זה חלף לאחר מספר ימים. לאחר נתק של שנה אנו שוב ביחד מזה כשלושה חודשים,בהם אני לא מצליח ללידור אליה. אין לי בעיה להגיע לזקפה באוננות שנמשכת זמן רב עד לגמירה. חייב לציין שאני מאוד אוהב אותך,אוהב את יופיה ואת מראה גופה. ניסינו הכל ולצערי למרות שאני בזקפה מחאה מולה בשיטות שונות ,ברגע שאני רק רוצה לחדור אליה הוא יורד. אין לי מושג למה זה קורה, אבחנות יתקבלו בחום רב. רציתי לשאול האם במקרה שלי ויאגרה יכולה לעזור?

אתה מתאר חרדת ביצוע קלאסית. אין לך בעיה גופנית, אלא חרדתית ועובדה שבאוננות אין שום בעיה. אומנם טיפול תרופתי (כגון, ויאגרה, תרים, לויטרה או סיאליס), עשוי לשפר את הביצוע, אך לא להפחית את החרדה, על כן הטיפול המומלץ הינו טיפול מיני, במהלכו לומדים טכניקות להפחתת החרדה שקשורה בתפקוד המיני. במידת הצורך ניתן לשלב טיפול תרופתי אך לא כאפשרות יחידה. כדאי שתפנה למרפאה לבריאות מינית לפי הרשימה המופיעה באתר איט"ם - www.itam.org.il .

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים