הגדלת הפין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/07/2014 | 20:56 | מאת: יהונתן

שלום רציתי לדון בבעיה שיש לי לגבי הגדלת הפין לצערי לא התברכתי בפין גדול ושהוא רדום הוא מגיע לגודל של 5 ס"מ אך במצב זיקפה הוא מגיע לגודל של 10 ס"מ בעקבות המצב של הגודל שלו (שהוא רדום) יש לי חשש להתחיל עם בנות ובעקבות כך יש לי חשש גם לעשות סקס ראיתי כל מיני שיטות באינטרנט ואחת מהן היא מבוצעת על ידי פעולות טבעיות שמחייות את הריקמות ומגדילה את איבר המין אז רציתי לדעת אם יש טיפול שבאמת עוזר להגדלת הפין?

לפני שאתה מטפל באיבר המין ה"קטן" שלך אתה חייב לטפל בגדול - בראש. איבר המין החשוב ביותר הינו בין האוזניים ולא בין הרגליים. כל השיטות שאתה רואה באינטרנט הן נוכלות ושרלטנות וכדאי להיזהר. אין שיטה טבעית להגדלת הפין. יש הרבה רמאות - אתרים שמציעים לך טיפולים כדי שתתפתה להגדיל איבר בריא ותקין.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים