הגעה איטית לזקפה וחוסר יכולת לשמור עליה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/07/2014 | 21:42 | מאת: ירושלמי

אני בן 29, לא נוטל תרופות, במערכת יחסים. מתקשה מאד להגיע לעוררות מינית ולשמור על זקפה, התהליך מאד טכני בעיני, אני לא מרגיש תשוקה מעוררת ולא מסוגל לשמור על זקפה לצורך חדירה. אני בטיפול אצל פסיכולוג מומחה בתחום, אבל זה רק נגע בפני השטח- הצלחתי להתגבר על החשש מאינטימיות, אבל עדיין יש לי בעיה להגיע לזקפה שהולמת יחסי מין מלאים. למעשה כרגע זה מעמיד את מערכת היחסים שאני נמצא בה על סף קריסה. תוהה אם זה עניין של מתח פסיכולוגי מצטבר שניתן להתגבר עליו עם תרופה או משהו כזה, ואילו אפשרויות עומדות בפני בטווח הזמן המיידי. תודה.

שלום רב האם יש לך זקפות טובות מדי פעם? באוננות, בבוקר, בזמן התעלסות? חשוב לעשות אבחנה מעמיקה מבדלת לגבי סיבות פסיכולוגיות או רםואיות אפשריות במרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט"ם, לפי זה יקבע הטיפול. אם יש לך בת זוג עדיף להגיע יחד. מה האבחון של הפסיכולוג שאתה בטיפולו? לפעמים נותנים טיפול תרופתי משולב בטיפול מיני פסיכולוגי גם כשהסיבה פסיכולוגית ואז יורדים מהטיפול התרופתי בהדרגה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים