איטיות של הבחור - עצה אובדת עצות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/07/2014 | 03:43 | מאת: בחורה40

אנחנו בני 40 , קשר חדש. הבחור מדהים מקסים, tl: 1. לא יוזם מגע כמעט, מלבד לתת יד, ונשיקת שלום עדינה. 2. במיטה הגענו רק למזמוזים הדדיים (מה שמגיעים בפגישה ה 3 ). ממה שניתן לראות יש לו זיקפה(אולי קצרה) 3. לא אהב נשיקות, ווטו על צרפתיות. ** הבחור גרוש כ 8 שנים +2 ילדים אני זקוקה למגע אפילו לא מיני, ניסתי מספר פעמים לדבר, ליזום מגע (לא מתנגד שאני יוזמת) , מתחמק משאלותי למרות שרמזתי לו ששום בעייה לא תפחיד אותי. הבחור רציני מתקשר מגיע מראה רצינות ובכלל מקסים, מה עושים? אני מאוד רוצה בקשר הזה, האם נועד להיות ללא מגעכמעט ? הבחור רוצה עוד ילדים ומשפחה.

שלום רב האם חברך דתי? האם את יודעת משהו על נסיונו המיני בעבר? האם הוא מאונן?אל תתני לא מתחמק משיחות בנושא, כמובן שיחות באוירה רגישה ונעימה, אבל אל תתני לו להתחמק.אם הוא רוצה להעביר לך את המסר שהקצב שלו של התקרבות רגשית ומינית הוא איטי, שיגיד לך ברור, מגיע לך לדעת.אם יש בעיה מינית או באינטימיות רגשית תפנו לטיפול דרך אתר איט"ם, למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית

17/07/2014 | 07:47 | מאת: בחורה40

מה היית שואלת בשיחה על מנת לקבל מענה אך מצד שני לא להעליב/להבריח /להלחיץ??? אני רוצה את הבחור ואם זה עניין של זמן (למרות שעבר המון המון זמן) אני מוכנה לחכות רק להבין מה המקור...

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים