לא מצליח לחדור

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/07/2014 | 22:49 | מאת: דני

אני וחברתי מנסים לקיים יחסים. אצל שנינו זו פעם ראשונה. ניסינו מספר פעמים. יש לי זקפה אבל אני לא מצליח לחדור. זה מחליק. מה לעשות?

שלום רב מה שאתה מתאר יכול להיות בגלל ירידה מסוימת בזקפה על רקע מתח והתרגשות, או אולי חברתך מתכווצת ונסגרת בפתח הנרתיק בגלל מתח ופחד מכאב., או מסיבות אחרות. אלו תופעות רגילות שקורות. בפעמים הראשונות שמקיימים יחסי מין. תנסו להיות רגועים. אתם יכולים להתיעץ ללא תשלום עם דלת פתוחה 03-5101511-2 או בתשלום במרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט"ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים