עזרה לא עומד לי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

11/07/2014 | 10:19 | מאת: עדי

שלום אני בן 24 ויש לי בעיות זיקפה 4 שנים בערך לא מצליח לא יכול יותר חייב עזרה אני מאבד טעם לחיים עשיתי את כל הבדיקות ולא מצאו כלום אומרים פסיכולוגי אני בטיפול ולא עוזר מה אני יעשה בבקשה עזרה דחופה

שלום עדי איפה אתה נמצא בטיפול פסיכולוגי? אתה סובל מהבעיה בזקפה וחשוב מאוד להגיע למקום הכי מוסמך לטיפול בזה. אנחנו מטפלים בהצלחה בכל בעיות הזקפה. תפנה למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט"ם, שם יש ברור רפואי בשילוב ברור וטיפול פסיכולוגי בבעיה בזקפה. לא כל פסיכולוג יודע לטפל בבעיה בזקפה. מטפל מיני מוסמך התמחה בנושא.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים