מאונן יותר מדי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/07/2014 | 22:01 | מאת: אנונימי

אני בן 16 והממוצע פעמים שאני מביא ביד ביום זה 5 פעמים וכל פעם אני ניהיה חרמן מחדש מה אני יכול לעשות? יש משהו כדי להוריד את החרמנות?

שלום רב אין נזק פיזי ואין איבוד זרע מאוננות רבה, הגוף מייצר זרע כל הזמן. השאלה היא האם אתה מאונן מתוך הנאה, בחירה, בפרטיות או בלחץ ועל חשבון דברים אחרים.תתקשר להתייעץ עם דלת פתוחה ללא תשלום 03-5101511-2

10/07/2014 | 04:45 | מאת: אנונימי

אני לא מסוגל להפסיק ואני מתחרפן מזה וזה גורם לי להיות עצבני ולא מרוכז ואני בכל זאת ממשיך

שלום רב מה זה אומר לא מסוגל להפסיק? האם זה על חשבון לימודים, חברים, משפחה, עיסוקים אחרים? האם אתה תמיד עושה את זה בפרטיות? מה זה אומר שאתה מנסה להפסיק, איך? תתיעץ עם דלת פתוחה 03-5101511-2 או עם פסיכולוג בעזרת הוריך

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים