איבוד החשק המיני וזקפה חלשה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/07/2014 | 14:44 | מאת: תמי

שלום. אני בזוגיות עם גבר בן 37 מזה חצי שנה. עד לפני שבועיים, הקשר המיני היה מצוין. תדירות סקס גבוהה מאוד (כפעמיים ביום בממוצע), הוא העיד כי מתגרה ומגיע לזקפה רק מלשמוע את קולי. היה מסוגל להגיע לזקפה מלאה ושפיכה 4 פעמים ברצף. העיד כי עוצמת החשק והביצועים מסוג זה קורים לו לראשונה. מזה שבועיים לא מצליח להגיע לזיקפה מלאה ברוב המקרים.אומר שגם אין זקפת בוקר. ויש בעיית זקפה גם באוננות. מה עליו לעשות? ויותר חשוב מזה, איך עלי לנהוג איתו? האם ליזום מין כדי לבדוק אולי העניין הסתדר? להניח לו עד שיזום לבד? הוא די נרתע ממני מאז שזה התחיל . חשוב לציין שבמהלך השבועיים האלה היה בינינו חילוקי דעות ומתח רב(לא קשור לבעיות הזקפה). האם יכול להיות שהבעיה התחילה בגלל זה? תודה

שלום רב ראשית אין בהכרח קשר בין ירידה בזקפה לבין חשק מיני-ירידה בזקפה יכולה להיות בגלל מגוון סיבות גם כשיש חשק.תפני עם חברך למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט"ם, לשם אבחון וטיפול,יכול להיות שהמתח ביניכם תרם לירידה בזקפה, אבל אם אין זקפה טובה בבוקר ובאוננות צריך לבדוק גם רקע רפואי אפשרי. בינתיים תקיימו יחסי מין בלי חדירה, בגרוי חיצוני כדי להוריד את הלחץ והמתח

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים