איבוד זיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

06/07/2014 | 01:39 | מאת: ג'ק ברטון

שלום לאחרונה, זה קרה לי פעמיים. שיש זיקפה לפני ובמהלך המשחק המקדים, אך ברגע שאני מנסה לבצע חדירה הזיקפה נופלת. להחזיר אותה זה תהליך עם הצלחה חלקית של זיקפה לא מלאה. לתשובתכם תודה

שלום רב התופעה שקרתה לך פעמיים מאוד נפוצה, אם תיקח את זה בקלות ולא תדאג ולא תילחץ, יש להניח שהכל יזרום. קורה שהזקפה יורדת לפני חדירה בגלל לחץ - של לבישת קונדום, של חשש מלגמור מהר, חשש מאיבוד זקפה או כל חשש אחר. ואז יש מעגל סגור שבגלל הדאגה הזקפה יורדת, כי הסקס זורם רק ברוגע וריכוז בחוויה.אם זה לא מסתדר אפשר להתיעץ עם מטפל מיני מוסמך דרך אתר איט"ם

06/07/2014 | 11:17 | מאת: ג'ק

גם כשהפרטנרית היא אישתי? תודה מראש

כן, זה יכול לקרות בגלל לחץ שלך מול עצמך או מתח וכעס ביניכם. אם זה לא יסתדר תפנו יחד ליעוץ זוגי מיני דרך אתר איט"ם, לעיתים היעוץ קצר

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים