הגדלת איבר המין בעזרת אנדרו-פינס

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

06/07/2014 | 18:35 | מאת: פלוני

שלום, אני רואה המון פירסומים והמלצות על מכשיר בשם Andro pines להגדלת הזין. לי יש איבר קטן יחסית, ואני מאוד מתבייש בו.. אני שוקל לקנות את המכשיר... האם לידיעתך המכשיר עובד? כי ההיגיון מאחורי זה נשמע טוב.. וחוץ מזה יש המון המלצות (לא פרסומיים)... תודה על העזרה

אין שום הוכחה מדעית ו/או רפואית שהמכשיר מסייע וזהו גם ניסיוני עם מטופלים שניסו אותו. הפין של רובם המוחץ של המטופלים שפנו אלי כי חשבו שמדובר בפין קטן, היה לחלוטין בתוך הטווח הממוצע. אם אתה חושש שאכן יש לך פין קטן - גש קודם כל למרפאה לבריאות מינית - רשימת מרפאות באתר איט"ם - www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים