שפיכה מוקדמת ואיבר קטן

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/07/2014 | 02:17 | מאת: שמול

אני בן 16 ואני גומר מאוד מהר בדרך כלל לא יותר מ1-2 דקות מ אפשר לעשות נגד זה יש לזה תרופה? ועוד דבר יחסית לחברים שלי יש לי איבר מאוד קטן 11 סמ כשיש זיקפה מלאה מה אני יכול לעשות? תודה מראש

שלום רב בגיל שלך טבעי שגומרים מהר, למה אתה כבר חושב על טיפול תרופתי? תנסה לאונן בלי פנטזיה או פורנו ותתרכז בתחושות. בקשר לגודל איבר המין-לכל אחד גודל אחר ואי אפשר לשנות את זה. למה זה מטריד אותך? תתקשר לדלת פתןחה ליעוץ ללא תשלום ובאנונימיות 03-5101511-2

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים