ויאגרה או סיאליס

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/06/2014 | 17:58 | מאת: דן דן

שלום, אני בן 65 ומטופל בגלופז' קרטיה לנסופרזול ליטורבה אקספורג' 160/5. ויאגרה 100 (באישור קרדיולוג) ברקע: אנגינה פקטוריס בלתי יציבה ל"ד ערמונית מוגדלת סוכרת סוג 2 HBA1C 7.5לאחרונה לא תמיד מתפקד. הוצע לי סיאליס או ויאגרה 5 מ"ג מידי יום. שאלה: האם התרופות גורמות לבעית ביצוע או רק המחלות? שאלה: סיאליס או ויאגרה 5 מ"ג תודה, דן דן

הפגיעה בתפקוד המיני שלך נובעת משילוב של מחלות הרקע והתרופות שאתה נוטל. אותם גורמי סיכון שגרמו לסתימת כלי הדם בלב שלך ולאנגינה פקטוריס, גם גרמו לסתימת כלי הדם העדינים באיבר המין שלך ולכשל זקפתי. לגבי סוג התרופה - ההשפעה אינדיבידואלית. יש 4 תרופות בשוק - ויאגרה, לויטרה, סיאליס ותרים. מומלץ שתתנסה בכולן ותראה מה טוב לך ומתאים לך.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים