שפיכה מהירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/04/2014 | 13:50 | מאת: חייל

אני חייל בן 21 משרת בקרבי עוד חמי שנה משתחרר..ואני לא מוכן לבקש עזרה מרופא צבאי בנושא. שאני שוכב עם חברה שלי אז אני גומר בפעם הראשונה תוך גג חמש דקות במקרה הטוב ואז לוקח לי בערך חצי שעה עד שאני שוב עם זקפה ואז אני מצליח להחזיק בין 10-25 דקות. קראתי ספר וקראתי גם באינטרנט מלא חומרים איך לעכב את השפיכה אבל משום מה אני לא מצליח ליישם את הדברים במהלך האקט עצמו במהלך אוננות זה ממש לא בעיה. גם שהחברה אומרת שזה בסדר שאני גומר מהר אני יודע שהיא רוצה עוד ואני מאכזב אותה היא גם לא מוכנה שאני אמשיך לענג אותה עם אצבעות או לשון..מה לעשות?!

שלום רב עניתי לך למטה. אני רוצה להוסיף שאם תהיה רגוע ומרוכז בחוויה זה גם עוזר.כמו כן אם אתה רואה את החברה שלך רק פעם בשבועים למשל בגלל שאתה חייל זה קורה לכולם.

28/04/2014 | 14:56 | מאת: משה

מה דעתך על הטפול בסקאד ספרי?"

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים