שפיכה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/04/2014 | 10:01 | מאת: חייל

שלום, אני בן 21 עדיין בצבא משרת בשירות קרבי..(במידה ואצטרך טיפול לא מוכן אצל רופא צבאי). שאני שוכב עם חברה שלי הפעם הראשונה אני תמיד גומר בחמש דקות הראשונות ואז לוקח לי לפחות 20 דקות אם לא יותר לחזור לעצמי ואז גם לפעמים אני מחזיק מעמד של 20 ולפעמים פחות...הייתי רוצה להחזיק הרבה יותר כבר בפעם הראשונה גם קניתי בעבר ספר שאמור לעזור ואני מכיר טכניקות שעוזרות אבל ממש קשה לי ליישם אותם במהלך האקט עצמו..

שלום רב אתה יכול לפנות למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט"ם-עלות כ-150 שח לפגישה. אתה יכול לפנות לסקסולוג בצבא ללא עלות. כמו כן יש אתר חדשני לטיפול בשפיכה מהירה באמצעות הדרכה בסרטי וידאו ובכתב www.medical-mentor.co.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים