ויאגרה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/04/2014 | 22:27 | מאת: אילן

שאלה אני ובת הזוג שלי עושים סקס טוב מאוד היינו גומרים 3פעמים אני והיא בסקס לקחתי ויאגרה סתם מסקרנות עמד לי דקה ואחרי זה לא עמד לי מה הסיבה לכך שהכדור אמור להעמיד מחכה לתשובה

שלום רב ויאגרה, סיאליס או לויטרה אמורים לקחת כשיש בעיה בזקפה על רקע רפואי, לפעמים משלבים את הטיפול התרופתי גם בטיפול מיני מקובל לחרדת ביצוע, כחלק מהטיפול באופן זמני. לא רצוי לקחת את התרופות מתוך סקרנות - יש להן תופעות לוואי והן לא פועלות בכל מקרה כשאתה במתח ולחץ

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים