חרדת ביצוע

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/04/2014 | 14:49 | מאת: אלכס

נתחיל מזה שאני בן 19 מאז הפעם הראשונה היו לי כבר בעיות זקפה (שזה היה בגיל 17) עשיתי קצת מחקר באינטרנט והבנתי שהבעיה אצלי היא חרדת ביצוע, זה קרה לי עם כל בחורה שהייתי איתה מאז הפעם הראשונה... זה מתחיל מזה שבהתחלה ישלי זקפה מלאה ואחרי כמה זמן היא יורדת ולא חוזרת יותר, וגם כשאני מגיע לשלב החדירה הזקפה יורדת אוטומטית ואותו דבר קורה עם קונדום יש מה לעשות בעניין? להתחיל לקחת כדורים שיעזרו לי עם זה?

שלום רב חרדת ביצוע היא תופעה מאוד נפוצה ואפשר לפתור את הבעיה גם ביעוץ קצר. תקרא את הספר סקס עכשיו בהוצאת בבל ותחפש את הפרקים המתאימים. הפתרון הוא להיות מרוכז ברגע ובחוויה כמו באוננות שאז אין בעיה בדרך כלל. אם יהיה לך קשה לצאת מהמעגל הסגור של דאגה-ירידה בזקפה- דאגה נוספת--תפנה ליעוץ מיני בצבא אם אתה חיל, או דרך מרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט"ם בעלות כ-150 שח מפגש, או יעוץ ללא תשלום עם דלת פתוחה 03-5101511-2

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים