שבר בפין?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/04/2014 | 20:58 | מאת: חסוי

שלום , אני בן נוער , יש לי כיווצים (צורך/גירוי לעשות תנועה באיבר מין) , הרבה שתן ואני לא מצליח " לשלוט באיבר מין " , אני זוכר בעבר שהיה לי כמה קליקים באיבר מין בזמן אוננות , הזקפת בוקר חלשה יותר , ובזמן אוננות לוקח זמן רב עד שהוא מגיע לשיא ה"גבוה" . ממה זה יכול לקרות ? האם יש מקום לדאגה ?

זה ממש לא שבר בפין. שבר בפין הינו אירוע דרמטי, כואב מאוד ואחריו הפין אדום ונפוח מאוד. מגיעים למיון... זה לא כמה קליקים. באוננות בינתיים תתמקד בעינוג עצמי, בהנאה שלך ולא בביצועים (כגון, זמן עד שאתה מגיע לשיא או זקפת בוקר חלשה). בקשר לדברים שמטרידים אותך - אני מציע שתפנה לדלת פתוחה = שירות שנותן ייעוץ ללא תשלום ובאופן אנונימי לבני נוער. www.opendoor.org.il וניתן גם בטלפון.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים