בן הזוג מגיע לסיפוק רק דרך אוננות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/04/2014 | 15:57 | מאת: נוגה

שלום, אני ובן זוגי מזה מספר שנים חווים חיי מין טובים ומלאים. עם זאת, הוא מעולם לא הצליח לגמור כתוצאה מחדירה, אלא תמיד נזקק לגירוי מיני עצמי על מנת להגיע לפורקן. עד לזמן האחרון זו היתה אלטרנטיבה טובה מבחינתי, גם כי אני הייתי שותפה לתהליך. לאחרונה, גם באוננות קשה לו להגיע לאורזמה. הוא טוען שכאשר הוא מאונן שלא במסגרת יחסי מין - הוא מצליח לגמור תוך דקות ספורות. כשהעליתי תהיות לגבי הסיבות לכך, הוא טען שאין כאן מעצור נפשי ושהוא זקוק לגירוי חזק על מנת להגיע לסיפוק, ושלאחרונה הוא פשוט עייף פיזית, מה שמכביד על היכולת שלו להגיע לאורגזמה. מה ניתן לעשות כדי לעזור לו להגיע לפורקן מחדירה? או לפחות לחזור למצב בו אני שותפה להבאתו לידי אורגזמה?

שלום נוגה כדאי שתפנו למטפל מיני מוסמך דרך אתר איט"ם עם רקע של עבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית התופעות שאת מתארת הן כנראה על רקע פסיכולוגי-רגשי שלו עם עצמו או איתך. הסיבות לתופעות שבן זוגך נותן נשמעות כמו התחמקות מלהתמודד עם הנושא. גם אם הוא זקוק לגרוי חזק כדי לגמור יש דרכים שונות להתמודד עם זה יחד

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים